Familieopstellingen

Loop jij bij herhaling tegen dezelfde problemen aan, in je werk of in je privéleven?
Wil je een stap maken, maar lijkt iets je daar van af te houden?
Ervaar je emoties die zo groot voelen dat ze niet alleen van jou kunnen zijn?
Kom dan naar een middag of dag Familieopstellingen.

Familieopstelling
Verrassend vaak zijn problemen, moeilijkheden en conflicten die je dagelijkse leven beïnvloeden, terug te voeren op het familiesysteem waar je uit voortkomt. Met een familieopstelling kijk je naar het familiesysteem als één geheel. Het is een visuele weergave van de werkelijkheid zoals die voor jou geldt. Relevante elementen -denk aan specifieke personen, grote gebeurtenissen, terugkerende vragen, emoties- worden ‘opgesteld’. Je krijgt inzicht in onderliggende patronen, dynamieken en knelpunten in jouw familiesysteem. Interventies ondersteunen bij het oplossen daarvan. 

Hoe het werkt
Tijdens een familieopstelling kiest de vraagsteller een aantal mensen uit de groep om de leden van zijn/haar familie te vertegenwoordigen. Deze ‘representanten’ worden in de ruimte opgesteld. Meteen reageren de representanten: ze willen bewegen, hebben gevoelens en gedachten, of willen iets zeggen. Er worden zinnen uitgesproken of symbolische handelingen verricht, waarvan je als vraagsteller direct het effect kunt ervaren.

Praktisch
Data: zie agenda. Een middag is van 13 – 17 uur. Een dag van 10 – 17 uur. 
Locatie: ik begeleid familieopstellingen in mijn ruime, fijne praktijkruimte in Oegstgeest, Regentesselaan 32.

Kosten
Deelname aan een middag kost € 45,–. Voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd.
Deelname aan een dag kost € 95,–. Voor koffie, thee, een kop soep, wat fruit en iets lekkers wordt gezorgd. De bedragen zijn exclusief btw.

Inschrijven
Wil je meedoen? Schrijf je dan hier in. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging. Er is plek voor minimaal 4 deelnemers en maximaal 8 deelnemers.

Informatie
Wil je eerst meer weten? Neem dan contact met me op via dido@witzee.nl of 06 – 51 378 171