Over Witzee en Dido

De naam Witzee is ontsproten uit mijn creatieve brein. Een woord waarin de kleur der kleuren paart met de onuitputtelijke bron die de zee voor me vormt. Een naam met als oorsprong een jeugdserie. Lees er hier meer over.   

Geboren in 1965 kom ik uit de generatie waar studie en werk vooral ‘nuttig’ moesten zijn. Het ging niet over zelfontplooiing en zelfrealisatie. Dat kwam later pas. Op jonge leeftijd wist ik wel al: ik wil iets met communicatie. Veel keuze was er destijds niet.. Ik wilde mijn doel via een studie rechten en een doctoraal specialisatie PR massacommunicatie bereiken. Dan zou ik (met rechten) in ieder geval ook iets ‘nuttigs’ in handen hebben. Helaas, rechten bleek niets voor mij. Ik ontdekte de HEAO, studeerde communicatie in Utrecht en later aan de Erasmus in Rotterdam. 25 jaar werkte ik met veel plezier in de communicatie. 

Een aantal ‘live events’ later veranderde er iets in mij. Ik wilde uit mijn hoofd en meer zakken, mijn lijf in. Dus in 2015 switchte ik naar lichaamsgericht werken. Ook nu volgde ik de nodige vakopleidingen, op het gebied van lichaamsgerichte therapie, opstellingen en systemische begeleiding.
Ik vulde mijn toolkit en verrijkte vooral mijzelf, als mens. 

Witzee weerspiegelt mijn veelzijdigheid. De variatie geeft energie en houdt me scherp. Ik combineer dát wat mij gevormd heeft (communicatie), met dat wat me van hoofd naar lijf bracht (lichaamsgerichte therapie, opstellingen en systemisch werk) en verder vooral geïnspireerd heeft (het leven zelf).

De reis is niet klaar. Genoeg creatieve ideeën voor nieuwe, geïntegreerde  activiteiten. Ik bewandel het pad, zonder te weten waar het heen gaat. De lol is het pad zelf. En dat ontvouwt zich terwijl ik er op loop. Net als de druppels, de golf, de zee vormen…

Weet je welkom!
Dido van Holthe 

Wil je weten welke ervaring ik heb op het gebied van communicatie?
Bekijk dan mijn CV