Sessie

Een sessie begint met een gesprek. Hierin verkennen we je vraag en stemmen we af wat je wilt onderzoeken. De eerste keer stel ik je vragen over je leven, je achtergrond, en eventueel traumatische ervaringen. Ook informeer ik naar je fysieke gesteldheid en gezondheid. Vaak doen we hierna een bewustwordings-oefening of korte meditatie. We werken verder op de massagetafel of op de mat. Voordat we de sessie afronden, heb je voldoende tijd om te ‘landen’ en -als je dat wilt- je ervaringen te delen. Het aantal benodigde sessies verschilt per persoon, hangt af van je vraag én van je ervaring met dit soort werk. Wil je duurzaam profijt hebben, houd dan rekening met 5 – 7 sessies.

Afspraken & Tarief

Voor een individuele sessie kun je telefonisch of via de mail een afspraak maken.

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn voor een afspraak, dan wil ik dat graag uiterlijk 24 uur van tevoren weten. Afspraken die korter dan 24 uur van tevoren, en zonder geldige reden worden geannuleerd, breng ik in rekening.

Mijn uurtarief is € 80,- (excl. 21% btw).

Een sessie duurt gemiddeld 1,5 tot 2,5 uur en is inclusief een voor- en nagesprek.
De sessies worden maandelijks, achteraf in rekening gebracht.

Mochten de kosten een obstakel voor je vormen, neem dan contact met me op.

Overig

Wat je van mij mag verwachten en wat ik van jou verwacht, lees je in de Spelregels (inclusief corona-protocol). Jouw privacy is gewaarborgd in de Privacyverklaring.

Ik ben aangesloten bij:

  • Holos Netwerk voor Massagetherapie
  • Kwaliteitsregister NIBIG (registratie nr 529997)
  • Geregistreerd voor de WKKGZ