Bodycounseling

Individuele bodycounseling is voor iedereen die zich persoonlijk of professioneel wil ontwikkelen. De sessies zijn lichaamsgericht en systemisch. 

Het lichaam weet dingen die je met je hoofd niet kunt bedenken. Ervaringen en emoties, trauma en spanning, patronen en indrukken; álles wordt door ons lichaam onthouden en opgeslagen. Tot op celniveau. En dwars door generaties heen. Jouw lichaam is daarmee je beste raadgever. 

Je leert je eigen lichaamswijsheid kennen en toelaten, patronen en onderliggende oorzaken zien, en naar signalen luisteren. Door alles toe te laten en te erkennen, zul je  bewuster, voller en vrijer in het leven staan. Om bij je lichaamswijsheid te komen, werken we met aanraking en adem.

Door lichaamsgericht werk te combineren met opstellingen en systemische interventies, worden dynamieken op een bijzondere manier zichtbaar, én voelbaar. Je krijgt zicht op patronen en belemmeringen, en interventies laten de energie weer stromen.

Praktisch

Voor een individuele sessie kun je telefonisch of via de mail een afspraak maken.

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn voor een afspraak, dan wil ik dat graag uiterlijk 24 uur van tevoren weten. Afspraken die korter dan 24 uur van tevoren, en zonder geldige reden worden geannuleerd, breng ik in rekening.

Een consult van 1 uur kost € 95,– exclusief 21% BTW.
Een consult van 1,5 uur kost € 140,– exclusief 21% BTW.
Je ontvangt de factuur achteraf.

Mochten de kosten een obstakel voor je vormen, neem dan contact met me op.

Wat je van mij mag verwachten en wat ik van jou verwacht, lees je in de Spelregels. Jouw privacy is gewaarborgd in de Privacyverklaring.